Már kisgyerekként érdekelt a zene, hegedülni tanultam, a zeneiskola mellett énekkaros voltam.

Évekkel később – a magyar gasztronómiában eltöltött tizenhat év után – álomszerűen csöppentem a színház és a zene világába.

A munka mellett énekelni tanultam, majd különböző utazó társulatokkal felléptem német nyelvterületen operett előadások bonviván szerepeivel.

2006-ban új fordulatot vett az életem. A Budapesti Operettszínház Rómeó és Júlia című musicaljében „Paris hercege” szerepét alakítottam, mellyel azonos időben nyertem el – az eddigi pályám legmeghatározóbb szerepét – a PS Produkció által színpadra állított Vámpírok bálja musical „Krolock gróf főszerepével.

Ezzel a szereppel nagyot változott az életem, már nem lehetett a színháztól eltérő tevékenységet is vállalni és csak a színház érdekelt.

Felkérések követték a Vámpírok báljában történt bemutatkozásomat, megkaptam a Madách Színház Macskák című musicaljében Old Csendbelenn szerepét.

2010 augusztusában szintén a PS Produkció bemutatásában, a SAKK (Chess) musicalben az orosz sakkozót, „Anatoly”-t játszhattam el.

2010-ben Gundel Művészeti díjat kaptam musical-operett kategóriában.

További felkérések érkeztek: Győri Nemzeti Színházban (Egri Csillagok) a Kecskeméti Katona József Színházban A nyomorultak című musical (Les Misérables) főszerepe „Jean Valjean”, operettek, Lili bárónő, Marica grófnő, majd a koncertem 1Házi címmel.

2016 nyarán a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Szegedi Nemzeti Színház Juronics Tamás rendezésében bemutatott Evita c. musicalban játszhattam Peron ezredes szerepét, amelyet kőszínházi előadások követtek.

A Madách Színházban pedig megkaptam Javert felügyelő szerepét A nyomorultak (Les Misérables) musicalban, mely napokban ért el a 100. előadásához.

Ismét a RaM Colosseumban is játszom, ezúttal az Omega együttes dalaira írt Gyöngyhajú lány balladája című musicalban.

Kecskeméten  felkérést kaptam a Csárdáskirálynő c. operettben, ezúttal Kerekes Ferkó szerepére. Szolnokon pedig a Denevér c. operettben mutatkozhattam be a Szigligeti Színház közönségének.

2017 őszén a PS Produkció Queen musicalében a We Will Rock You-ban kaptam meg Kashoggi rendőrfőnök szerepét.

Szép feladat volt a MÜPA-ban Leonard Bernstein: Miséjében a Főpap szerepe.

Örülök, hogy ezt a hivatást választottam, szeretnék sok szép maradandó élményt nyújtani közönségemnek és a közvetlen környezetemben élőknek.